Шофьор е изгорял жив по време на инцидент с кола в

...
Шофьор е изгорял жив по време на инцидент с кола в
Коментари Харесай

Шофьор изгоря жив в колата си

Шофьор е изгорял жив по време на случай с кола в неделя по пътя Правенци - Велино в Шуменско. Новината удостовери кметът на село Правенци Юсеин Мехмед, който подал и сигнала на тел. 112. Загиналият е 59-годишният гражданин на Велино П. В., научи "Монитор ".
Произшествието е станало сред 10.30 и 10.50 покрай границата на землищата на двете села. "Отидох в края на селото да си видя равнищата и виждам на към километър разстояние - пламъци, не можеш да се доближиш, видях, че гори автомобил, обадих се незабавно на 112, от другата страна откъм Велино идваше автомобил, спря, пристигнаха пожарна, кола за спешна помощ, полиция, само че всичко свърши, автомобилът изгоря и с него и индивидът, който е бил вътре ", описа кметът на Правенци Юсеин Мехмед.

От Правенци за Велино Петър пътувал с персоналния си "Опел Астра ". Колата е на газ и евентуално се е запалила от късо съединяване в електрическата апаратура. Според кмета на Велино Димитър Димитров, който също е на мястото на случая, газовата бутилка не е гръмнала, следва да бъде осъществен оглед на местопроизшествието и да бъде открита повода за пожара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР